Novosti

Srijeda, 07. Kolovoz 2019.

Obavijest o obvezi zaprimanja/izdavanja e-Računa LAGUR-a Alba

Stupanjem na snagu članka 7. Zakona o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (NN 94/18), od 1. srpnja 2019. godine, izdavatelji elektroničkih računa obvezni su izdavati i slati elektroničke račune sukladno EU normi.

Saznajte više  ›

Srijeda, 07. Kolovoz 2019.

TRADICIONALNA RIBARSKA FEŠTA NA PORTE 09.08.2019. U PLOMIN LUCI

Tradicionalna Ribarska fešta na Porte održati će se ovog petka na rivi u Plomin Luci . Lokalni ugostitelji predstaviti će se prigodnom ponudom te po promotivnim cijenama ponuditi srdele, lignje, tunu, hobotnicu, pidoće i naravno dobro vino.

Saznajte više  ›

Četvrtak, 23. Svibanj 2019.

Pogledajte film naziva "Oda moru"

Pogledajte projekciju promotivnog filma FLAG-a „Alba“. Film naziva „Oda moru“ je izrađen u svrhu promocije ribara, ribarenja i ribarskog područja Labinštine. Filmom se želi prikazati kako izgleda jedan radni dan i noć ribara, te istovremeno i ljubav prema moru i čari ribarskog posla ali i težinu i veliko odricanje u obavljanju takvog posla.

Saznajte više  ›

Utorak, 21. Svibanj 2019.

PROJEKCIJA PROMOTIVNOG FILMA FLAG-a “ALBA”

Projekcija promotivnog filma FLAG-a "Alba" pod nazivom „Oda Moru“ održati će se u srijedu 22. svibnja 2019. u konferencijskoj sali za sastanke u Plomin Luci s početkom u 13:30 sati.

Saznajte više  ›

Utorak, 21. Svibanj 2019.

VRHUNSKE DELICIJE OD KVARNERSKOG ŠKAMPA UZ CHUI I SILENTE NA 4. FESTIVALU KVARNERSKOG ŠKAMPA

Saznajte zbog čega je kvarnerski škamp jedna od najcjenjenijih poslastica mediteranske kuhinje, te posjetite ovogodišnji 4. Festival kvarnerskog škampa koji će se održati 25. svibnja 2019. godine na rivi u središtu Rapcu u vremenu od 18 do 23 sata.

Saznajte više  ›

Ponedjeljak, 29. Travanj 2019.

Natječaj za dodjelu jedne državne povlastice za gospodarski ribolov pridnenom povlaćnom mrežom koćom

U Narodnim novinama br. 42/2019 objavljen je Natječaj za dodjelu jedne državne povlastice za gospodarski ribolov pridnenom povlaćnom mrežom koćom. Rok za dostavu prijava je 8 kalendarskih dana od objave natječaja u Narodnim novinama (26.4.2019. + 8 dana).

Saznajte više  ›

Utorak, 23. Travanj 2019.

Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o sljedivosti za plavoperajnu tunu i igluna

Otvoreno je savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o sljedivosti za plavoperajnu tunu i igluna. Rok za savjetovanje je do 18.05.2019.

Saznajte više  ›

Petak, 19. Travanj 2019.

Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.21. »Energetska učinkovitost i ublažavanje klimatskih promjena – zamjena motora«

U Narodnim novinama br. 38/2019 te na mrežnim stranicama Uprave ribarstva objavljen je: Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.21. »Energetska učinkovitost i ublažavanje klimatskih promjena – zamjena motora« . Predmet potpore su ulaganja u zamjenu motora (nabava i ugradnja) u svrhu ublažavanja učinaka klimatskih promjena i poboljšanja energetske učinkovitosti ribarskih plovila koja djeluju u segmentu gospodarskog ribolova na moru.

Saznajte više  ›

Prijavite se na naš newsletter

Primajte obavijesti o raznim aktualnostima na svoj e-mail.

Kako postati član LAGUR Albe?

Sudjelujte u izradi Lokalne razvojne strategije u ribarstvu.